Taas vois listata tuhannen kipaletta keskenjääneitä projekteja. Vaan niinhän mä tuolla jo heti alkuun vähän uhittelin, että TÄMÄ ei nyt ainakaan vois jäädä kesken. Mut ei kai sitä lasketa jos nyt muutaman viikon on kirjottamatta? Ei lasketa. Ei. Ei jäänyt kesken. Aim bäk.

Ja sitten on se toinen projekti. Mikä kumma on tuo rengas, joka saa kaikki vaatteet näyttämään makkarankuorilta? Oon kovasti yrittäny sitä saada pois. Ajatuksen voimalla. Ei lähde, ei. Projekti "Bikinikuntoon Joulukuuksi" on alkanut jo 8 kertaa. Viimeisen kahden kuukauden aikana. Eilenkin se alkoi. Ja ylläri-ylläri - jatkuu vielä tänään. Katsotaan sitten taas huomenna. Mutta mullahan on ruhtinaalliset 13 viikkoa aikaa. Ei mitään hätää. Rengasta on - hmmmm - n. 15 painoyksikköä. Ei mitään hätää. Oonhan jo 8:ssa viikossa saanu yhden painoyksikön pois. Valkoinen valas saapuu satamaan. Ou jee.

Kyllä nolottaa. Sitten Joulukuussa.

Mut hei - iloisiakin asioita tapahtuu. Sain ylennyksen syksyn kunniaksi. Mainetta, kunniaa, vastuuta ja maallista mammonaa. Eikä nolota yhtään.

Kuopus 3-v keksi tänään uutta sanotusta tuttuun lauluun. Pikku Kakkosen jälkeen potalta kuului tuttu sävel: "Täältä tulee hirmuinen kakka. TilipitappiTilipitappi..."