Siitä puhe mistä puute.

Väsyttää ihan sairaasti. Nyt vois mennä nukkumaan, kun koko pesue on kotona. Mutta kun tää on sitä laatuaikaa ihan vaan itselle. Eihän sitä nyt nukkumiseen voi tuhlata! Nih! Ihan skitso hommaa tää mutsihomma. Uhmis herättää aamulla, isoteini valvottaa illat, keskiteini on muuten vaan lutunen. Ihania ovat kaikki.

Jälkijättöisesti historiallisia sivustoja tutkiskellen löysin NIIN ajankohtaisen meemi-härpäkkeen, että ihan pakko. Kiitos Saara

Missä ja miten nukut parhaiten?

Missä ja miten vaan. Unen lahjat (ja tarve) ovat sairaalloisen kovat. Vaikkei sitä tässä kysytäkkään, on pakko vielä lisätä tämä todella anti-eko nukahtamislääke, josta menen kohtapuoliin nauttimaan tarkan ilta-annostukseni: takuuvarma mainosrahoitteinen kanava tv:stä auki, uniajastin aivoaaltoilusta riippuen 30 tai 60 minuttia, 3 tyynyä (päälle, käsille ja jaloille) ja zzzzzzz.......

Koska viimeksi nukuit oikein, oikein hyvin?

Viime yönä. Tosin liian vähän, mutta sitäkin paremmin. Kuten sitä edellisenä yönä, ja sitä edellisenä....Unentarve n. 8-10 tuntia yössä. Harvoin tulee täyteen.

Millainen olet yleensä aamuisin?

Arkiaamut miesrukka kuuntelee vähintään puolituntia viiden minuutin välein tapahtuvaa torkutus-huokaus -rituaalia. Aamu-aamut eivät ole parasta aikaa. Myöhäisaamut ihan ok.

Se on vain kävässyt välillä mielessä, että onko mitään järkeä jo illalla laittaa herätyskello aikasemmin soimaan ihan vaan sen takia, että saa toimittaa tuon torkutus-rituaalin? Senkin ajan vois hyödyntää ihan vaan nukkumiseen. Mutta emmä tiedä. Makein uni on just se, kun on sammuttanu herätyskellon ja kääntää kylkeä. Nam. Ja kun sen saa kokea monta kertaa joka aamu. Tämäkään ei ole järjen, vaan tunteen asia.

Mikä on kaikkein jännittävin tai epätavallisin paikka, jossa olet yöpynyt?

Amsterdamin lähiön kerrostalo-kolmio, jota isännöi yönmusta reaggeapipo ja pihalla rumpukarnevaalit. Kämppässä oli kerrossänkyjä enemmän kuin sinne mahtui. Halpaa oli.

Mikä on kaikkein sopimattomin paikka tai tilanne, jossa olet nukkunut?

Viime viikolla työpalaverissa.....

APUA. Kohta on unilääkkeet loppu. Nyt on pakko mennä. Hyvää yötä.