No niin. Nyt se on sitten tullut virallistettua. Diagnoosi: "Lievästi Lihava". Pakko se on uskoa näitä virallisia tahoja. Kiitos tohtori.

Tohtorin viitearvot soveltuvat parhaiten 18-60 -vuotiaille. Ei auta. Kuulun tuohon ryhmään. Painoindeksiä ei tule käyttää ennen pituuskasvun loppumista. Ei auta taaskaan. Se on loppu jo vuonna lamppu. Painoindeksi voi olla kohonnut myös lihaksikkuuden takia. **kävelee peilin eteen...nappaa matkalla kahvin ja pullan**. Ei auta vieläkään. Ei se ollut lihasta.

Jotain positiivista diagnoosista kuitenkin löytyy. Mulla on paljon enemmän portaita toiseen suuntaan kuin toiseen. Siellä toisessa päässä on portaat "normaali" ja "alisellainen". Siellä toisessa taasen "merkittävä", "vaikea" ja "sairaalloinen". Olen siis lähempänä alipainoa kuin....noin niinku portaissa laskettuna. Kiloissa taasen. Noh, ei mennä siihen. Saivartelua.

JOS nyt päättäisin laiduttaa 10 kiloa, niin....olisin edelleen "Lievästi Lihava" O__O. Ei hyvää päivää ja sauvat käteen. Kohta ollaan liian syvällä suossa. Ja enhän minä nyt sokea ole. Enkä niin kovin tyhmäkään. Maisteri ja kaikkea sellasta. Eli oonhan mä tämän tienny. Nam.

*Muoks. Ja turha luulo. Tästä Ei tule laihdutusblogia.