Miten voikin olla näin en-tehnyt-mitään -päivä?!? Ihan aamusta iltaan tekemättä yhtään mitään. Mitä sitä sitten tekee kun ei tee yhtään mitään? Mjaa, pitää ihan listata:

Aamulla 3-v-vekkari herättää. Kaukosäädin käteen ja telkku päälle. Ihanat lastenohjelmatädit ja -sedät. Jatkan unta. Pyyhkiin! Nälkä! Tökkään miestä ja hän menee silmät kiinni pyyhkimään. "Voi ei". Taas kerran neiti onnistunut kaatamaan potan sisällyksen lattialle. Lattian pesu ja laittamaan leipä ja jogurtti pikkuneidille. Mies palaa takaisin peiton alle. Neiti saapuu. Puuha-Peten armoton etsintä ja levy pyörimään. Niin pitikö mun kertoo mun tekemisistä? Mä olen tähän mennessä painanut vaan kaukosäätimen nappia kerran...Ja uni jatkuu. Pari tuntia saa kummasti venytettyä nousua näillä konsteilla. Hyi. Nyt kai pitäisi tuntea huonoa omaatuntoa. Antaa nyt lapsen tällälailla yksin touhuta aamulla. HyiHyi.

Aamukahvit terassilla. Lasi eilisestä jäänyttä valkkaria. Suihkuun. Vähän leikkiä nukeilla ja legoilla sohvalla maaten. Juhannuksen ruokajämien etsintä kaapista. Pling. Perhe syömään. Klo 14 ja yläkerran teinin herätys ja syömään. Toinen teini onkin ollut poikakaverilla yötä. Klo 15 soitto sinne (tämän ponnistuksen tekee mies-rakas). Ennenkuin mies ehtii sanoa mitään puhelimeen, kuuluu vastaus "muistanmuistan". Tarkoitus oli muistuttaa klo 16 alkavasta työvuorosta.  

Löhöilyä, leikkiä. Kahvit tippuun ja juhannuksen kakkujämät kaapista esille. Telkku päälle. Ihanaa. Sydämen asialla. Tätä tuli seurattua joka ikinen arkiaamu äitiyslomalla. Ihana ohjelma. Löhöilyä, laulua, lukemista. Iltapala, yöpuku, pisut ja pesut pikkaselle. Kone auki. Mies lukee iltasadut ja nukuttaa.

Nyt mä lähden ostamaan Sopranosin 3. tuotantokauden. Olihan ne kaupat auki tänään?

Ja huomenna töihin.

Mitähän tekis kesälomalla? Ainii: serverit jumiin