Se odottaa ja odottaa. Ja taas se vaan odottaa. Ei siis yhtään hyvää syytä tälle blogi-hörhöilylle. Huoh.

1) Miksi aloitit?

Sitä olen itsekin ihmetellyt. Kaikkea pitää kokeilla. Niin kai se oli. Ja ONHAN se noloa, jos ei ymmärrä mikä on tämä olemisen ja elämisen muoto, joka on niin IN.

2) Mikä saa jatkamaan?

Niih. Noh, kun katsoo mikä on tämä kirjoittamisen tahti, niin eipä sitten kai mikään. Paitsi että nyt sitten tulin jatkamaan. Kaipa se on sitten kuitenkin omaa päätä valaisevaa vähän kirjoitella auki mielen liikkeitä.

3) Mitä se sinulle antaa?

Sen verran on korkea tämä oman kirjoittelun laatu, että pukkaa pakkotunnustus: enemmän mulle antaa muiden blogien lukeminen....(punastus-nolostus). Miksi sitten näin. Ei siihen voi olla muuta syytä, kuin että en taida kirjoittaa oikeista asioista. Niin se kai on.

4) Mikä siinä eniten ärsyttää?

No kun ei tiedä mistä pitäisi kirjoittaa. Päässä on kyllä sisältöä, mutta pitäskö tässä hommassa olla joku juoni? Niinku kirjottaa omasta elämästä. Tai naapurin elämästä. Tai ruuanlaitosta. Tai virkkauksesta. Käsityöblogit taitaa olla vahvassa enemmistössä luetuimpien listalla. Mutta kun eipä juuri nuo käsityöt kiinnosta, niis paskaakos niistä sitten sen enempää. On vähän niinku focus hukassa. Se ärsyttää.

5) WhyWhyWhy....

Tsaidaidai