Tää on ehkä vähän kliseinen juttu, mutta ajattelin välillä turista vähän arkisemmista asioista. Niinku nyt vaikka parittomista sukista. 

Niin, meilläkin siis tehdään kaikkea tavallista. Kuten ruokaa, pestään pyykkiä ja tilataan siivoojia. Jep, totta. Jokinen tovi on kulunut siitä, kun ite on tullu luutun varteen tartuttua. Ensin siitä oli huono omatunto. Nykyään tunteena on pelkkä ilo ja helpotus. Kiitos kotitalousvähennys!!!

Mutta siis ne sukat. Jotenkin tässä on jo tottunut siihen, että puhtaiden pyykkien lajittelussa sukille on sellanen hervoton koppa, josta jokainen voi valita haluamansa jalkaan. Tämä aamuna taas kyllä heräsin tähän maailmaan. Teinixit oli lähdössä kouluun. Ensin vilkaisin pojan jalkoihin. Hmmm...ei paha. Toisessa jalassa musta ja toisessa harmaa sukka. Kohtuu sävy-sävy meininkiä. Sitten katse kohti teinixittären varpaita. Siis OMG O_O. Kuvitelkaa kaikista maailman väreistä ne jotka huonoiten sopivat yhteen. Lisätkää siihen kuviot, jotka eivät muistuta toisiaan millään asteikoilla. Ne oli just ne.

Voihan siis olla (ja varmaan onkin) etten ymmärrä muodin päälle. Mutta oleellinen kysymys mun kannalta on, että missä ne kaikki sukkien parit ovat? Koska minä olen se, joka yleensä sukkia tähän taloon ostan, niin tiedän 1000%:sesti, että ostettaessa kaikilla on pari. Ja ehkä vielä oleellisempi kysymys: miten jatkossa estän sukkia eksymästä toisistaan?

En löytänyt edes Martoilta tyhjentävää vastausta tähän. Voih.